28 Οκτ 2009

Νέα από τις Σέρρες


Το γραφείο Πολιτιστικών Θεμάτων της Β΄/θμιας Εκπ/σης ν. Σερρών μέσω του ιστολογίου της ΠΕΕΠΟΘΕ θα ήθελε να σας ενημερώσει για τις προγραμματισμένες του δράσεις μέσα στον Νοέμβρη 2009.
  • 4/11/2009: Ημερίδα σε συνδιοργάνωση με τη σχολική σύμβουλο Σερρών Ελευθερία Ζάγκα με θέμα: "Λέσχες ανάγνωσης και Δημιουργική Γραφή". Εισηγητές θα είναι συνάδελφοι που εκπόνησαν σχετικό Πολιτιστικό Πρόγραμμα την περσινή χρονιά. Θα ακολουθήσουν: α) στρογγυλό τραπέζι και συζήτηση με το κοινό και β) 4 σύντομα εργαστήρια δημιουργικής γραφής.
  • 7-8/11/2009: Βιωματικό σεμινάριο 10 ωρών με εμψυχώτρια την Τζωρτζίνα Κακουδάκη και θέμα "Από τη σκηνή στο πανί: ένα βιωματικό σεμινάριο πάνω στη δραματουργία και τις αφηγηματικές μεθόδους του κινηματογράφου".
  • 18/11/2009: Εργαστηριακό σεμινάριο montage με το πρόγραμμα Movie Maker (επίπεδο I) με τον Γ. Αποστολίδη.
  • 27-28/11/2009: Βιωματικό σεμινάριο 8 ωρών με εμψυχωτή τον Άρη Παπανικολάου και θέμα "Ρυθμοί του σώματος, ρυθμοί της κοινότητας, ρυθμοί της γης". Μέσα από τους ήχους των djembe κ.ά. αφρικανικών μουσικών οργάνων θα μιλήσουμε για τη διαπολιτισμική προσέγγιση.
Τέλος, στη διεύθυνση http://users.ser.sch.gr/apostol/Politistika OktoberIΙ.doc μπορείτε να δείτε την πολιτιστική αντζέντα του Γραφείου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου