8 Σεπ 2009

Επιστολή στο ΣΕΠΕΔ 8/9/2009

Αρ. Πρωτ.: 40/2009

Αθήνα, 8/09/ 2009

Προς:

Αναπλ. Διευθύντρια ΣΕΠΕΔ

κ. Μαρία Καλογεροπούλου

Κοιν.: Προϊστάμενο

Τμήματος Δ΄ Αισθητικής Αγωγής



Αξιότιμη κ. Καλογεροπούλου,

Με την έναρξη του σχολικού έτους και καθώς δεν είχαμε ως τώρα επίσημη απάντησή σας για τα αιτήματα, που σας έχουμε θέσει με τις υπ. αριθμ. Α.Π. 29/2-7-2009 και ΑΠ 30 /9-7-09 επιστολές μας, επανερχόμαστε υπενθυμίζοντας εκ νέου τα όσα έχουμε ήδη γραπτά αναφέρει περιμένοντας την προώθηση των θέσεών μας.

Οι εκκρεμότητες σχετικά με την καταβολή των οδοιπορικών του προηγούμενου επιμορφωτικού σεμιναρίου μας παραμένουν, η μη ενημέρωσή μας για το ποια εξέλιξη υπάρχει σχετικά με τα επιμορφωτικά σεμινάρια των ΥΠΟΚΑ από το ΙΝ.ΕΠ, καθώς και η συνέχιση της κατάφορα άδικης μη καταβολής του επιδόματος θέσης των Υπευθύνων Πολιτιστικών. Θα παρακαλούσαμε να επιμείνετε στην προώθηση και επίλυση των δίκαιων αυτών αιτημάτων μας.

Στο πλαίσιο των επιμορφωτικών δράσεων της ΠΕΕΠΟΘΕ το Δ.Σ. αποφάσισε και έχει ήδη ξεκινήσει τη διοργάνωση Συμποσίου με τίτλο: Όταν οι τέχνες συνομιλούν στο σχολείο...

Το Συμπόσιο θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 11-13 Δεκεμβρίου 2009 στην Αθήνα, στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Δούκα. Απευθύνεται σε Υπευθύνους Πολιτιστικών Θεμάτων και Εκπαιδευτικούς που στηρίζουν τις πολιτιστικές διεργασίες στα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης απ΄ όλη την Ελλάδα.

Το θέμα του Συμποσίου είναι «Όταν οι τέχνες συνομιλούν στο σχολείο…» με υποθεματική αναφορά στα όνειρα. «Τα όνειρα» είτε ως θέμα, είτε ως έναυσμα έμπνευσης και δημιουργίας και μέσα από γνωστά έργα τέχνης, θα διαπνέουν τις εισηγήσεις και τα εργαστήρια του Συμποσίου.

Παρακαλούμε να θέσετε υπό την αιγίδα του ΥΠΕΠΘ το Συμπόσιό μας και παράλληλα αιτούμαστε την κάλυψη των οδοιπορικών των συμμετεχόντων ΥΠΟΚΑ και εκπαιδευτικών, με την έγκαιρη έκδοση των σχετικών αποφάσεων.

Ευελπιστώντας στην προώθηση των σχετικών αιτημάτων μας, παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε συνεργασία.

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ.

η Πρόεδρος

Χάρη Αλεξάκη

η Γραμματέας
Ελένη Συνεσίου