26 Οκτ 2010

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΣΤΗ 2η ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ

Αρ. Πρωτ.: 76/2010
Αθήνα, 18/10/2010

Προς : Σχολεία που συμμετείχαν με ταινία μικρού μήκους στη 2η Διημερίδα: Με μια κάμερα στο χέρι, 15 & 16
Οκτωβρίου 2010, στη Θεσσαλονίκη


Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Η 2η Διημερίδα «Με μια κάμερα στο χέρι» έκλεισε με μεγάλη επιτυχία. Για να γίνει αυτό, συμβάλλατε όλοι εσείς τόσο με την ποιότητα του έργου σας, όσο και με την ενεργητική σας συμμετοχή στις εργασίες της, όπως στην παρακολούθηση και στο σχολιασμό των έργων καθώς και στα σχετικά με τον κινηματογράφο στην εκπαίδευση βιωματικά εργαστήρια.
Τη 2η μέρα, ανάμεσα σε άλλους επισήμους που τίμησαν την εκδήλωσή μας, όπως ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρω-τοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, οι Διευθυντές Δ.Δ.Ε. Ανατολικής και Δυτικής Θεσσαλο-νίκης, ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας ο γνωστός σε όλους δημοσιογράφος, κ. Στέλιος Κούλογλου και χαιρέτισε εγ-κάρδια όλους τους συναδέλφους και τους μαθητές, για το σημαντικό τους έργο, καθώς επίσης και τους Υπευθύνους Πολι-τιστικών Θεμάτων, που εμψυχώνουν και αναδεικνύουν το πολιτιστικό έργο των σχολείων.
Όσοι από εσάς ήσασταν παρόντες, βιώσατε και χειροκροτήσατε το ριζοσπαστικό του λόγο και την γενναιόδωρη προσ-φορά του να αναρτήσει σταδιακά και μόνιμα όλες τις ταινίες της Διημερίδας στην ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης tvxs.gr, που ο ίδιος έχει δημιουργήσει τα 2 τελευταία χρόνια, μια εφημερίδα που τυχαίνει να έχει μεγάλη επισκεψιμότητα.
Για λόγους τυπικούς, θα θέλαμε να έχουμε άμεσα ένα γραπτό απαντητικό σας μήνυμα, είτε από το e-mail του σχολείου σας, είτε από το προσωπικό σας e-mail, στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτικών Πολιτιστικών Θεμάτων peepothe@gmail.com , που να δηλώνει ότι δέχεστε να στείλουμε την ταινία σας στο εν λόγω site μαζί με τις άλλες ταινίες της 2ης Διημερίδας «Με μια κάμερα στο χέρι».
Σας καλούμε, επίσης, να επισκεφτείτε το blog http://peepothe.blogspot.com/, να ενημερωθείτε για τις δράσεις και τους στόχους της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτικών Πολιτιστικών Θεμάτων και να γίνετε μέλη της.
Καλή συνέχεια στο δημιουργικό σας έργο!
Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας
Χάρη Αλεξάκη Ειρήνη Μωσαΐδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου